Bron-Code

De energetische stoel; de Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen  te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. Door deze workshop/opleiding kun jij in korte tijd leren te werken tot op cel- en zielniveau. De Bron-Code is een energetische stoel, speciaal ontworpen voor therapeuten en wordt enkel geleverd inclusief een opleiding en begeleiding.

De energetische stoel; de Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties. Eenheid! Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

De ervaring leert ook dat de opleiding met de Bron-Code  fungeert als een soort inwijding. Ook de  therapeuten zijn na deze opleiding veel meer verbonden met  de ‘oude kennis’, innerlijke kwaliteiten en vermogens.

Scroll naar boven