Ervaringen met de stoel

Schrijf je eigen ervaring

Mijn korte ervaring met de Urim Code. Ik ging er zonder enige verwachting in.  Het kostte even tijd om in mezelf te keren en goed te kunnen voelen. Al snel voelde ik warmte in mijn onderrug. Ik weet dat dit altijd een zwakke plek is van mij en als ik er pijn ervaar ik al over mijn grens ben gegaan.  Met deze ervaring in de stoel voelde ik de warmte die in mijn onderrug stroomde en kreeg ik het besef dat ik de warmte daar ook nodig heb en op mezelf moet letten om niet weer een grens over te gaan. Eenmaal weer in gesprek stroomde de warmte weg. Ik denk dat ik bij een volgende sessie wat langer in ‘meditatie stand’ zou willen zijn om evt blokkades tegen te komen.
Soledad

Wbt de Urim stoel waar ik voor het eerst opzat heb ik een positieve ervaring op mogen doen. Direct kwam ik in een soort meditatieve flow. De sensaties begonnen aan de linkerkant in mijn lijf, toen rechts. Daarna een aantal keren sensaties in en rondom mijn hart en verschillende plekken in mijn lijf waar ik de laatste jaren geen prettige ervaringen heb gehad. Heel fijn. Ook kreeg ik iets te voelen rondom mijn keel, waarschijnlijk uit een vorig leven. En ik zag kleuren. Kortom het voelde als een uitgebreide  intensieve healing. Ik zat op de stoel aan het eind van de ochtend maar de werking ging nog zeker tot 15.30 uur door. Voelde me ook heel blij. Heel veel dank hiervoor.
Anoniem

Ik ging zonder verwachting, maar wel met spanning, op de stoel zitten. Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen. Ik merkte dat ik daarbij geholpen werd. Op een gegeven moment voelde ik mijn wervelkolom naar mijn kruin omhoog getrokken worden, waardoor ik rechter ging zitten. Zo bleef ik een tijd met mijn ogen dicht zitten. Ik deed ze weer open, toen ik voelde dat het genoeg was. Een bijzondere ervaring.
Tanya

Op 16 december heb ik deelgenomen aan de workshop stoelkunde, ik mocht plaats nemen op de stoel met Urim code, mijn thema was, niet goed genoeg zijn na +/- 20 minuten was het helemaal oké ik voelde mij volkomen vredig en te vreden met mij zelf.
Deze ervaring was voor mij aanleiding om een vervolg afspraak te maken bij Mirjam.
Dit keer werd de stoel met de Broncode gebruikt, en gewerkt met het programma 2 (belastende ervaringen en herinneringen die komen van ouders en familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen) na deze sessie voelde ik mij heel vredig, en nu zes weken later voelt het als of er delen ver achter mij liggen ik hoef er niks meer mee, het voelt veel lichter.
MIRJAM hartelijk dank voor de begeleiding.
Frits.

Frits

(met poëtische humor ;-)) Die stoel, die stoel. Hij geeft zo’n bijzonder gevoel. Laat maar komen, het gaat weer stromen. Woorden gestoeld op een intense ervaring. Het is en blijft een bijzonder ding…
Geert

Goedemorgen, dank je wel. Echt een super dank je wel voor afgelopen maandag. Ik moest het allemaal laten bezinken en verwerken. Wat een bijzondere ervaring. Dank je wel voor je liefdevolle steun en begeleiding. Echt!!!! Hoe je dit doet, echt heel fijn. Dank je wel. En als je het goed vindt dan kom ik graag nog een keer weer. Ben zo blij en dankbaar.
Inge

Mirjam is een fijne therapeut. Het voelt bij haar veilig en liefdevol. Toen ze de stoel ging pakken voelde ik emotie opkomen, die eigenlijk snel weer verdween maar wel opvallend was. Net alsof mijn ziel aangeraakt werd alleen al van het idee om in de stoel te gaan zitten. In de stoel zittend, voelden na een tijdje mijn onderbenen en onderarmen zwaarder en meer aanwezig. Net alsof ik meer geaard werd. Tijdens de sessie, voelde ik mij uitzetten, stevig worden en ik ontspande steeds meer. De energie van de stoel geeft een gevoel alsof ik met liefde omringd word en helemaal mag zijn wie ik ben. Het is zo heerlijk en ontspannend dat het best lastig was om afscheid te nemen van de sessie en de stoel.
Gabriella

Mijn ervaring op de Bron code: in het begin voelde het alsof mijn stuitje helemaal de stoel in werd getrokken, blijkbaar een stuk aarding; ook voelde ik even pijn in rechterschouder, maar die verdween weer snel. Daarna voelde ik duidelijk dat ik in mijn hoofd helderder werd, de mist die daar zat trok in heel korte tijd op en kwam ook niet meer terug. Heel prettige ervaring!
Anoniem

De ontmoeting en gesprek met Mirjam was super. Met super bedoel ik dan, de fijne sfeer wat er hangt. Het welkom zijn. Het moge zijn.
Ik ging op de Broncode stoel. 3 hartlijnen gingen we doen/ ondergaan..
Heerlijke stoel. Mirjam heeft een prettige begeleidende stem. Ik voelde de warmte, ik sloot mijn ogen en liet mij gaan in mijn wereld van het licht.
Kleurencirkels werden steeds lichter. Tot ik het volledige licht ontving. Wat deed mij dat goed!!!

De hele dag liep ik met een bigsmile.
Ja ik boek graag weer een sessie bij jou.
Je bent een goed mens 🍀🙏🏻🍀

Anneliese uit Hengelo

Goedemiddag Mirjam, de stoel heeft goede dingen gedaan. Voel mij vandaag stuk beter, vannacht goed geslapen en geen zere heup. Gister avond wel last van mijn nek en rug maar nu ontspannen. Thanx 🌹
Willie

Scroll naar boven