Hoe werkt het?

Als je voor het eerst komt voor een stoelsessie, is de kans groot dat je nog geen idee hebt welke stoel en/of welk soort sessie voor jou geschikt is. Dan is het altijd prima om voor de Urim-code algemeen te kiezen. Ik stem mij voor jouw komst af op jou, om in te tunen wat het meest nodig/wenselijk is en zal dat bij onze afspraak met je bespreken en overleggen of mijn keuze voor jou ook klopt of dat we toch een andere sessie kiezen.

In het gesprek dat we hebben voorafgaand aan elke stoelsessie gaan we fijner intunen op dat wat je nodig hebt aan de hand van wat zich op dit moment in jouw leven afspeelt en waar je tegenaan loopt. Ook bespreken we altijd na wat je ervaringen zijn geweest na de vorige stoelsessie.
Tijdens een stoelsessie, waarin ik je nauwgezet begeleid, kan het zijn dat je diverse dingen voelt en merkt, het kan ook zijn dat je op dat moment niets merkt. De energie werkt hoe dan ook door.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden: op de Urim-code: algemene harmonisering van je systeem; specifieke aandachtspunten laten harmoniseren; chakra’s in balans brengen; zielsconflicten (heeft link met de Germaanse geneeskunde) oplossen. Ook voor specifieke thema’s via plaatsing op daarvoor geschikte windrichtingen. Zie voor uitgebreidere informatie ook de link “Werking van de Urim-code” onder “Interessante links”.

Op de Bron-code zijn er 5 specifieke programma’s (zie hiervoor de uitgebreidere informatie bij deze stoel).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven