Korte biografie

Iets over mij:

Vanaf 2001 heb ik in het voortgezet onderwijs gewerkt als docent Frans en als leerlingbegeleider (op het gebied van faalangst, sociale vaardigheid, begeleide werkplek, zowel groepswerk als individuele begeleiding, waarvoor ik diverse cursussen en opleidingen heb gevolgd). Daarvoor werkte ik lange tijd in het toerisme, na enkele jaren in het buitenland te hebben vertoefd (Frankrijk en Marokko); ik heb de opleiding tolk/vertaler Frans met succes afgesloten en heb een aantal jaren secretarieel werk gedaan (in Marokko en in Nederland). Ook ben ik veelvuldig actief geweest in de muziek; in Marokko 2 jaar als muzikant (pianist) gewerkt, later in Nederland vele jaren bij een jazz-combo gespeeld & gezongen en pianist geweest bij diverse big bands in Twente. Zelf schrijf ik ook muziek.

Terugkomend op mijn onderwijsloopbaan: mij is langzaamaan duidelijk geworden dat ik op een andere manier dan in het reguliere onderwijs een constructieve bijdrage wil leveren aan het welbevinden, de ontwikkeling & heling van zowel jongeren als volwassenen. Om volop aan de slag te kunnen gaan met dat wat voor mij klopt, heb ik in 2022 mijn vaste baan in het regulier onderwijs opgezegd. Mijn hart ligt buiten de (door anderen) vastgelegde kaders en daar heb ik gehoor aan gegeven.

Een onderdeel van wat ik doe is het werken met de Urim-Code. Deze stoel heb ik in de zomer van 2021 ontdekt en heb daar enkele bijzondere ervaringen mee gehad. Die waren voor mij een aanzet om me er verder in te verdiepen, zodat ik daarna bij Marjon Legveld (www.in-spirit.nl) diverse trainingsdagen gevolgd heb (o.a. ook specifiek met het werken met de chakra’s op de stoel) en heb in mijn omgeving mensen kennis laten maken met de stoel – met volop positieve feedback – wat mijn plan om stoelsessies te gaan geven heeft versterkt. Ik heb me er nog verder in geschoold, zo ben ik ook opgeleid om naast met de Urim-Code ook met de Bron-Code te werken, met daarin andere programmeringen. Ook ben ik dit voorjaar bij Monique Timmers en Marjon Legveld geschoold in de zielsconflicten, als aanvulling op de cursus Germaanse Geneeskunde die ik bij Erica ten Veldhuis (www.welzijn-praktijk.nl)) heb gevolgd. Via de Urim-Code kunnen de conflicten (verder) worden geheeld.

Daarnaast heb ik mij sinds begin 2020 geschoold in de medicijnwiel-leer bij Loes & Frank Ruesink. Zie hiervoor ook hun websites bij de links (Medicineloes & Liefdevol Rebelleren). De kennis die ik daar heb opgedaan (en nog steeds opdoe) kan ik als ondersteuning toevoegen aan de behandelingen evenals klank-healingen met stemvorken.

Ook ben ik mij aan het scholen in communicatie met dieren. Dit via de online lessen bij de Trust Technique (About Us | Trust Technique (trust-technique.com) waar ik jaren geleden al mee ben begonnen en sinds kort weer nieuw leven aan het inblazen ben; dit najaar ga ik daarnaast een 4-daagse cursus volgen bij de Zomerhof in Bathmen. (Dierentolk.nl – De Zomerhof). De ervaringen en kennis op dit gebied gaan niet alleen over dieren. Het gaat over communicatie in het algemeen – dus ook met mensen – en de manier van zijn die ervoor nodig is om die zo optimaal te laten verlopen. Wat weer te maken heeft met uit je hoofd komen en in je hart. Wat weer een volledige raakvlak heeft met de werking van de stoelen. En zo is de cirkel weer rond.

De stoelsessies kunnen zowel bij mij in Markelo plaatsvinden als ook aan huis.

Scroll naar boven