Over de stoelen

Energetische Stoelen die harmoniseren, vitaliseren en ontstressen….moeiteloos.

Ur-Codes is de verzamelnaam voor de serie energetische instrumenten, ontwikkeld en geïnitieerd door schrijfster en oprichtster van De Spirituele SchoolMonique Timmers. De meest bekende uit deze serie zijn de Energetische Stoelen; Urim-Code, Thummim-Code en Bron-Code. Wat deze Stoelen zo uniek maakt is de Licht-matrix die door de getal codes en de initiatie van Monique een permanente verbinding tot stand brengt tussen de zetel en de corresponderende kosmische velden; astronomische geneeskunst die gebruikt maakt van Levend Licht. Je kunt bij Vrije Wolf terecht voor sessies op de Urim-Code en de Bron-Code.

Urim-Code

Urim-code


De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau.

Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

De werking van de Urim-Code
De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. Voor uitgebreidere informatie over deze stoel, zie de link onder het kopje “interessante links”.

Bron-Code


De energetische stoel; de Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen  te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in werkelijkheid zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. De Bron-Code is een energetische stoel, speciaal ontworpen voor therapeuten en kan alleen ingezet worden na het volgen van de bijbehorende opleiding.

De energetische stoel; de Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw zielfrequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties. Eenheid! Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

Scroll naar boven