Over mij

Mijn loopbaan

Vanaf 2001 heb ik in het voortgezet onderwijs gewerkt als docent Frans en als leerlingbegeleider (op het gebied van faalangst, sociale vaardigheid, begeleide werkplek), zowel middels groepswerk als ook individuele begeleiding. Daarvoor werkte ik lange tijd in het toerisme, na enkele jaren in het buitenland te hebben vertoefd (Frankrijk en Marokko); ik heb de opleiding tolk/vertaler Frans met succes afgesloten en heb een aantal jaren secretarieel werk gedaan (in Marokko en in Nederland).

Ook ben ik veelvuldig actief geweest in de muziek; in Marokko 2 jaar als muzikant (pianist) gewerkt, later in Nederland vele jaren bij een jazzcombo gespeeld & gezongen en pianist geweest bij diverse big bands in Twente. Zelf schrijf ik bij tijd en wijle ook muziek, zowel Frans- als Nederlandstalig
(Soundcloud Mirjam Wolf).

Terugkomend op mijn onderwijsloopbaan: mij is langzaamaan duidelijk geworden dat ik op een andere manier dan in het reguliere onderwijs een constructieve bijdrage wil leveren aan het welbevinden, de ontwikkeling & heling van zowel jongeren als volwassenen. Om volop aan de slag te kunnen gaan met dat wat voor mij klopt, heb ik in 2022 mijn vaste baan in het regulier onderwijs opgezegd. Mijn hart ligt buiten de (door anderen) vastgelegde kaders en daar heb ik gehoor aan gegeven.

Werken met de Urim-code

Een onderdeel van wat ik doe is het werken met de Urim-Code. Deze stoel heb ik in de zomer van 2021 ontdekt en heb daar enkele bijzondere ervaringen mee gehad. Die waren voor mij een aanzet om me er verder in te verdiepen, zodat ik daarna bij één van de door Monique Timmers opgeleide therapeuten, Marjon Legveld (www.in-spirit.nl) diverse trainingen gevolgd heb (o.a. ook specifiek met het werken met de chakra’s op de stoel) en in mijn omgeving mensen kennis heb laten maken met de stoel – met volop positieve feedback – wat mijn plan om stoelsessies te gaan geven heeft versterkt. Ik heb me er nog verder in geschoold, zo ben ik ook opgeleid om naast met de Urim-Code ook met de Bron-Code te werken, met daarin andere programmeringen (zie hiervoor de informatie bij de stoelen). Dit voorjaar ben ik door Monique en Marjon geschoold in de zielsconflicten, als aanvulling op de cursus Germaanse Geneeskunde die ik bij Erica ten Veldhuis (www.welzijn-praktijk.nl)) heb gevolgd. Via de Urim-Code kunnen deze conflicten (verder) worden geheeld. Ook volg ik sinds oktober 2023 de opleiding Mysterieschool (Ur-Academie) bij Marjon en Monique, ter aanvulling en verdieping op de kennis die ik tot nu toe via hen heb opgedaan.

Daarnaast heb ik mij sinds begin 2020 verdiept in de medicijnwiel-leer bij Loes & Frank Ruesink. Zie hiervoor ook hun website bij de interessante links (Liefdevol Rebelleren). De kennis die ik daar heb opgedaan (en nog steeds opdoe) kan ik als ondersteuning toevoegen aan de behandelingen evenals klank-healingen met stemvorken.

Communicatie met dieren

Verder ben ik mij aan het toeleggen op communicatie met dieren. Dit via online lessen bij de Trust Technique (trust-technique.com) waar ik jaren geleden al mee ben begonnen en nu weer nieuw leven heb ingeblazen, en via een cursus bij de Zomerhof in Bathmen. (De Zomerhof). De ervaringen en kennis op dit gebied gaan niet alleen over dieren. Het gaat over communicatie in het algemeen – dus ook met mensen – en de manier van zijn die ervoor nodig is om die zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wat weer te maken heeft met uit je hoofd komen en in je hart. Wat weer een volledige raakvlak heeft met de werking van de stoelen. En zo is de cirkel weer rond.

De stoelsessies vinden normaal gesproken bij mij in Markelo plaats, maar eventueel kan ik ook met de stoel bij je thuis komen.

Scroll naar boven